Ultima zi BFW

În cea de-a treia seară Bucharest fashion week, creatorul de modă Cătălin Botezatu a impresionat publicul prin binecunoscuta colecţie „Avatar”. Creaţiile lui Botezatu au fost inspirate de celebrul film regizat de canadianul James Cameron, podiumul de prezentare transformându-se preţ de câteva minute în tărâmul fantastic al producţiei de succes ce a bătut recordurile în materie de încasări. Manechinii au fost transformaţi în celebrii Na’vi şi au purtat peste 40 de creaţii realizate din microfibră, în combinaţia maro-albastru, cu aplicaţii de cristale Swarovski şi imprimeuri speciale cu simboluri preluate din diferite culturi.

Invitatul special al acestei ediţii a fost marele couturier Sushma Patel din India, un nume cu rezonanţă internaţională. Ea este una dintre puţinii designeri din India care reînvie meşteşugurile tradiţionale de broderie, imprimare şi ţesătorie. Încrustaţiile de pietre, paietele, mărgelele şi toate celelalte aplicaţii au fost susţinute excelent de mătăsurile şi voalurile fabricate în India.

Reclame

5 răspunsuri

  1. Ador coletiile lui Botezatu si desigur ca mi-a placut filmul Avatar.
    Cred ca aceasta colectie a depasit orice imaginatie si este deosebit de interesanta. Acest lucru denota talentul si imaginatia lui Catalin! Felicitari Catalin pentru coectie si tie pentru acest articol!

  2. Bine ca face Bote chiloti si pentru cei din Pandora!! Gangiti-va ca oamenii era si acum in curul gol daca nu era Bote!!

  3. Bote i-a acordat o ultima sansa lui Ricky, sa vada cum este in pandora si sa devina si el un avatar!! =))

  4. :)))))))))

  5. @ Ionescu: Cred că glumeşti :))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: