Garderoba ta de primăvară – Top 10 accesorii

Acum că a venit primăvara şi toată lumea îşi scoate hainele subţiri de la naftalină, trebuie să ţinem cont şi de accesorile pe care le putem asorta la ţinutele noastre, pentru a ne face remarcate atunci când ieşim în lume. Multe dintre noi nu obişnuim să ne accesorizăm atunci când plecăm de acasă, fie din lipsă de timp, fie din lipsă de accesorii, sau pur şi simplu din lipsă de interes. Dar trebuie să ne gândim la faptul că dacă dorim să fim nişte feministe convinse, trebuie să ne răpim puţin din timpul alocat altor activităţi şi să „aruncăm” pe noi câteva accesorii, care de cele mai multe ori, pot schimba întregul aspect al ţinutei.

În fiecare sezon sunt cateva elemente cheie, care  nu trebuie sa lipsească din garderoba noastră. Printre acestea se numără:

1. Ochelarii aviator Ochelarii sunt unul dintre accesoriile care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei fete. Pe lângă faptul că ne protejează ochii de razele supărătoare ale soarelui, aceştia ne ajută foarte mult în construirea unui stil aparte, schimbându-ne totodată fizionomia feţei.

2. Cerceii foarte mari Sunt un must al sezonului. Este cunoscut faptul că nu orice persoană agreează acei cercei foarte mari, tip candelabru. Mai ales că sunt foarte grei şi uneori îi poţi agăţa cu bareta de la geantă sau în gulerele de la cămăşi 😀 . Dar asta nu înseamnă că nu îi puteţi înlocui cu nişte cercei de mărime medie. Mai ales că aveţi din ce alege. Există numeroase modele de cercei, de diferite mărimi şi culori . La acest capitol nu trebuie sa fii zgârcită cu dimensiunile. Dacă îţi laşi părul desfăcut, cerceii trebuie să fie cât mai mari. Oricum ar fii,  mari sau mici, cerceii trebuie să existe în urechile fiecarei fete.

3. Braţările cât mai coloratePuteţi considera că brăţările vin în completarea lookului din ziua respectivă. Sunt uşor de asortat şi scot din anonimat ţinutele mai anoste. Aveţi grijă însă la asortarea culorilor. Nu vrem să arătăm ca o sorcovă.

4. Lanţurile metalice suprapuseLanţurile meralice fac parte din acea categorie de accesorii care pot fi încadrate în mai multe stiluri vestimentare. Dar încercaţi să evitaţi combinaţia cercei candelabru-lanţuri metalice lungi. Altfel, ne întoarcem la problema cu sorcova. O foarte bună alegere este dacă suprapui printre accesoriile metalice şi un şirag de perle – acesta va da un aer extrem de feminin ţinutei.

5. Eşarfele colorate – S-au purtat în iarna şi se poartă în continuare! Poţi să le foloseşti pe post de curea, sau la un tricou simplu, pusă cât mai neglijent în jurul gâtului.

6. Genţile din material textil – Sunt vesele, încăpătoare şi foarte utile. Acum sunt la modă genţile mari în care să încapă cât mai multe obiecte, eventual şi uscătorul de păr, dar pentru fetele mai scunde, recomand genţi pe măsura lor. În momentul în care porţi o geantă foarte mare şi esti minionă, rişti ca geanta să „îţi fure” foarte mult din înălţime…nu este cazul!

7. Accesoriile pentru păr Nu trebuie să porţi mai multe în acelaşi timp, dacă nu vrei sa arăţi ca un brad de Crăciun. Cel mai bine este să alegi o bentiţă colorată sau o floare prinsa într-una din părţi.

8. Sandale fără toc – Comoditatea este esenţială în a te simţi bine într-o ţinută, aşa că, de câte ori poţi, poartă sandale joase, mai ales dacă ai foarte mult de mers pe jos. Este ridicol să mergi la piaţă cocoţată pe tocuri de 10 centimetri.

9. Curele colorate Curelele sunt un accesoriu de care ne putem lipsi în cazul în care ţinuta din ziua respectivă nu cere neapărat adăugarea uneia. Totuşi, dacă alegem un look lejer, eventual o bluză colorată, o pereche de blugi şi nişte balerini, adăugarea unei curele este aproape necesară, pentru a înveseli puţin ţinuta. Curelele au rolul de a-ţi pune talia în evidenţă.

10. Ceasuri Le putem utiliza atunci când avem o ţinută mai office, sau le putem folosi atunci când nu avem brăţări, care se pot asorta la ţinuta din ziua respectivă. Indicat este ca ceasurile să fie albe, pentru a se putea asorta cu uşurinţă hainelor, sau într-o singură culoare expresivă. Forma rămâne la alegerea fiecăreia.

Sursa foto: PinkGirl.ro

Reclame

6 răspunsuri

  1. Nu’s de acord cu curelele colorate si cu gentile textile…in rest, le-ai nimerit pe toate!

  2. CHiar imi place blog’u tau…ar trebui sa mai postezi

  3. @ Maria: Eh, măcar le-am nimerit pe celelalte. I’m proud! :)))

  4. f tare postarea 😉

    schimb de adrese? :>

  5. super cool garderopa 2010 e prea cool

  6. Imi place ce ai postat dar, as mai adauga si vestutele stil michael jackson, pantofii cu ținte, tricourile printate cu mesaje sau poze cat mai comice, de asemenea foarte colorate, plus imprimeul marinaresc,accesorii tip ancora etc. Te pup.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: